工作文化
営業として自分をチャレンジすることが多いです
営業 (離職員工) –  台湾2015年12月18日
研修時に営業力についての基礎知識をたくさん学びました。研修が終わったらに直接にお客様に対応しました。前職で学んだこと幅広い分野にわたりました。例えば同僚との人間関係、上司との上下関係、接客の芸術などはあります。自分にとって一番楽しいことはお客様のご希望に合った商品を紹介して毎月の実績がどんどん上がることです。一番大変なことは当社の商品を買う意欲の低いお客様を説得することです。しかし、そのようなお客様が当社の商品を納得するようになるとするのは自らの目標と嬉しさです。
這個點評對您有用嗎?舉報

其他 ASUS 員工評論

Good for learning
Associate Director (Product Manager) (離職員工) –  台北市2019年4月20日
You can learn lots of things in ASUS. But after several years, you're able to find a better job in other companys. Suggest not working for this company too long, not worth working there over 5 years.

I'd worked for ASUS over 8 years, and now I can earn almost twice yearly salary (180 --> 300+). Not to mention stable monthly salary (stable cash flow) is up to third times more than what I earned in ASUS.
優點
Chance to learn and work
缺點
Low salary. Not fair to hard working employee
這個點評對您有用嗎? 2舉報
工作環境良好
Mechanical Associate Director (離職員工) –  台北市2019年3月7日
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
這個點評對您有用嗎? 1舉報
公司頁面已被認領

想知道更多公司詳情?

來發問任何關於在 ASUS 任職或面試的問題,讓其他用戶幫您解答。

馬上提問

整體評分