取得每週更新、新職缺通知和評論
ASUS 員工評論

営業として自分をチャレンジすることが多いです

2015年12月18日
研修時に営業力についての基礎知識をたくさん学びました。研修が終わったらに直接にお客様に対応しました。前職で学んだこと幅広い分野にわたりました。例えば同僚との人間関係、上司との上下関係、接客の芸術などはあります。自分にとって一番楽しいことはお客様のご希望に合った商品を紹介して毎月の実績がどんどん上がることです。一番大変なことは当社の商品を買う意欲の低いお客様を説得することです。しかし、そのようなお客様が当社の商品を納得するようになるとするのは自らの目標と嬉しさです。
按類別評分
工作與生活平衡
類似評論
2020年4月20日
Mobile Computing Software Specialist (離職員工) - 台北市
My colleague is all really nice to help each other.
Learned a lot from them.

The most enjoyable part of the job is team member can sit together

to brainstorm some new ideas without hesitation.

The open mind environment is so important for daily work.
2019年9月29日
管理師 (離職員工) - 台北市
進到公司 就負責製作全球客服中心客戶所需之ORDERBOOK,負責拆組裝筆記型電腦,以取得內部零件拍攝,製作成HTML版的訂單寄給全球客戶。
2019年4月20日
Associate Director (Product Manager) (離職員工) - 台北市
You can learn lots of things in ASUS. But after several years, you're able to find a better job in other companys. Suggest not working for this company too long, not worth working there over 5 years.

I'd worked for ASUS over 8 years, and now I can earn almost twice yearly salary (180 --> 300+). Not to mention stable monthly salary (stable cash flow) is up to third times more than what I earned in ASUS.
優點
Chance to learn and work
缺點
Low salary. Not fair to hard working employee